Comment ça marche ?

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Besoin d'aide ?, Inscrit toi dans notre forum, Et poste votre problème ! ----------------------- Cordialement Stony,

#1 05-12-2019 03:19:33

8yyabvv4
Date d'inscription: 05-12-2019
Messages: 3

Nike Classic Cortez Stranger Things Rød

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2019/06/Stranger-Things-x-Nike-Cortez-OG-Pack-Red-CK1907-600-lifestyle.jpg


Denne iteration af Nike Sko Lyserød har en hvid læderoverdel med Obsidian Swoosh-logoer på siderne. Fremhævning af skoen er dens dobbeltlagede øjestay og hælfane. En rød stribe lander på mellemsålen på toppen af ​​en hvid gummi ydersål.


Nu er designet blevet afsløret i Nike Sko Herre Grøn sammen med den glitrende tone "Topaz Guld." Detaljen holdes minimal med en elegant hvid læderoverdel parret med en lilla og blåfarvet Swoosh. Derudover leveres modellen med en hvid gummisål, der har et hit af "Topaz Gold", hvid snøring og mere tonal branding på bagsiden. Specifikationerne afrundes med guldblonde aksenter, der tilføjer et moderne touch til vintage silhuetten.


Nu har et par præmier påtaget sig, at den Nye Nike Sko 2019 løber er dukket op - og de har begge en iøjnefaldende forskel fra OG'erne: der er ingen sideveje. Udført i et klassisk sort / sejl og en Forrest Gump-esque hvid / rød / blå farve, har hvert par en smidig tonal læderoverdel med en Swoosh, der overser den mediale side, mens sidesiden forbliver helt fri for branding. Mellemsålen giver derefter kontrast med et tofarvet look, og skoen er afsluttet med præget branding på hælene.


Denne Nike Classic Cortez Stranger Things Rød er stilfuld i sommermånederne og er en helt ny kvinders frigivelse, der kommer klædt i et ørkenmalm, Bright Crimson og Deep Royal Blue farveskema. Den har en tan-læderoverdel med marineblå overlays på Swoosh-logoet og indersålen, mens det bruges på en del af tungen etiketten. Fremhævning af skoen er Crimson-accenter på Swoosh-delen af ​​mærketungen, hælen og stripen på mellemsålen.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com