Comment įa marche ?

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

Besoin d'aide ?, Inscrit toi dans notre forum, Et poste votre problčme ! ----------------------- Cordialement Stony,

#1 21-05-2020 07:22:00

81ywq9fo
Date d'inscription: 21-05-2020
Messages: 3

Adidas Ultra Tech Raw White/Hi Res Yellow/Raw Khaki

https://cdn.thesolewomens.co.uk/2019/03/adidas-Ultra-Tech-Green-BD7937-on-foot.jpg


Skor Adidas 2020 kommer också att släppa adidas Ultra Tech i en Blue Rose-färgväg. Denna iteration av modellen kommer klädd i mocka och mesh övre gjord i en blå, grå och ljusrosa färgschema. Detaljer om skon inkluderar gråbandet Three Stripes-märkesvaror på sidopanelerna och den vita webbsålsenheten.


Skor Adidas Vita samlingen från adidas Originals fortsätter in i november med striden mellan Vegeta och Majin Buu. För Vegeta används adidas Ultra Tech-silhuett med karaktärernas signatur Blå, Gul och Vita färger i hela dess övre. Märkta klackar ovanpå en solid yttersula i svart gummi fullbordar designen.


För dem som kan ha missat Skor Adidas Herr precis tappat en helt ny "Blue Rose" färgväg. Löparen från 90-talet sportar en kombination av mocka och nät i sin övre del i olika nyanser av blått, grått och ljusrosa. Ett grått band med tre ränder som märkes på sidorna ovanpå en vit webbsåleenhet slutför designen.


Adidas Ultra Tech Raw White/Hi Res Yellow/Raw Khaki Nätbotten tar på sig en mörkgrönblå nyans, medan vissa av överläggningarna väljer en kylig ljusblå och de andra går mot den mörkare änden av spektrumet och kräver en skiffergrå. Det är dock inte alla naturliga toner här: ljusa poppar av karmosinröda visas på tungan, hälen och som trim för midfootens Three Stripes-grafik. En texturerad vit mellansula och en aggressiv stil yttersula fullbordar sedan utseendet.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com